Колегата Read e напълно прав. А на теб ще кажа че колата ти е кочина ако се отнасяш към нея като такава. Но всичко си е въпрос на личен избор. Аз съм се нагледал на "баровци" с AUDI, скрили по една газова и молещи на бензиностанцията тайно да им сипят газ за 10 лева.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с достигането до оптимална температура
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Read Покажи съобщениеКато не можеш да поддържаш Алфа, не си купуваш Алфа.
Всичките тея цигании термостат от Рено, тампон от Лада, маховик втора употреба, рециклирана шайба колянов вал, масло 5литра за 35лева.
После скъпи били частите ама и фалшиви.
Някой неща по тия коли и купуваш квото трябва или хвърляш пари в кофата.
Термостат различен от Бер и дебитомер различен от Бош си е автогол отвсякъде.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеТо колите не трябва и да се чипват и ремапват, но масово се прави. А термостат от Рено 5 е удачен вариант, при който смяната става за 15-ина минути. В багажника имам в един плик чисто нов маркуч с напъхан в него термостат от 5-ца. Ако се наложи смяна, всичко се случва бързо и на полеви условия. А твоят термостат ако се счупи, познай колко време ще го сменяш. По отношение на температурата според мен компромиса е да сложиш BEHR, вместо Calorstat от 5-ца.Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
Comment